Flinty’s trofee

Wanneer:
december 16, 2016 @ 7:00 pm – december 17, 2016 @ 12:00 am
2016-12-16T19:00:00+01:00
2016-12-17T00:00:00+01:00

trofee

Even in het kort voor wie onbekend is met dit phenomeen, of wie het even niet meer weet. Elk jaar maakt Flinty’s een selectie uit de acts die zich hebben opgegeven voor de Rob Acda Award en (net) niet zijn geselecteerd voor de RAA voorrondes. Wij selecteren daarbij alleen jonge acts. Waarom? Omdat wij denken dat het voor deze groep vaak nog moeilijker is om je als professionele act neer te zetten. Goede opnames kosten bijvoorbeeld veel geld. En dat heb je niet. Je hebt net genoeg geld voor een cola in de schoolkantie. Dus die demo neem je met je Iphone op en dan denkt de jury van RAA: doeeei! Maar wij bij Flinty’s niet!

En zo kan het maar net gebeuren dat je, net als de band Wakepoint vorig jaar, een spoor van destructie achter laat, de Flinty’s trofee in je achterzak steekt en vervolgens via de laatste RAA voorronde ook nog in de RAA finale komt! Hard!

Nou duidelijk verhaal toch? De Flinty’s Trofee winnaar komt in de laatste voorronde van de Rob Acda Award op vrijdag 3 februari! En de volgende acts zullen de strijd met elkaar aan gaan:

TOTAL SECLUSION
THE SPOOFS
KIM NANNINGA
TE LOO & VEDETTES

Oja nog dit. We kwamen een beetje krap uit met onze selectie dit jaar. Er vielen bands om verschillende reden uit en we moesten toch op zoek naar een oplossing hier voor. Zodoende hebben we even gevist in de poel van bands die Flinty’s afgelopen jaar hebben aangedaan en hebben we daar TOTAL SECLUSION uit gekozen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *