Contact

Ben je jong en wil jij iets doen in Flinty’s? Optreden met je band? Of wil je juist aan de schuiven zitten als podiumtechnicus? Of wil je barvrijwilliger worden? Misschien ben je meer iemand die de boel organiseert en zet jij een dik evenement neer! Of misschien wel een debatavond? Of dans? Toneel? Hiphop? Film?

Wat je ook bedenkt, Flinty’s wilt je helpen om het voor elkaar te krijgen! Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met jullie op!

  Onderwerp:

  Vul hier belangrijke info in (Naam act, uitleg idee, links, etc.):

  naam (verplicht)

  email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Adres:
  Gedempte Oude Gracht 138
  2011 GX Haarlem
  Locatie op de kaart!

  Verder kun je ons vinden op:
  Facebook
  Instagram

  Flinty’s is onderdeel van Stichting Haarlem Effect
  www.haarlemeffect.nl

  Teamcoach Jongerenwerk Haarlem Effect
  Tobias Ooijevaar
  +31619474332

  6 gedachten over “Contact

  1. thomas adamidis zegt:

   hallo ik ben thomas en ik wil graag met mijn vrienden een mini halfpipe maken . 3/2 jaar geleden was ik voor het laatst bij flintys en jullie hadden een mini halfpipe staan alleen ik heb begrepen dat nu het skatepark weg isaar hebben jullie toevallig ergens de afmetingen van die halfpipe? en weten jullie anders wie dat heeft gebouwd?

   groetjes van thomas

   Beantwoorden
  2. Knarf zegt:

   Hallo Tobias, als je een sleutel mist met een groen label, van de
   nieuwe locatie Flinty’s, uit een sleutelkluis bij de voordeur, dan
   moet je bij Jordi Honcoop en Tim zijn

   Beantwoorden
  3. benno grebe zegt:

   kan het jc niet vaker los gaan op tijden dat jongeren niet op school zitten zoals ma tot vr van 19 tot 22 uur van 12 tot 23 jaar woe van 14 tot 17 uur van 8 tot 12 jaar van de basisschool za 19 tot 22 uur alleen voor medewerkers vrijwilligers voor elke za werkoverleg zo dat je door de week geen vergadering hebt en meer tijd hebt voor bezoekers maar ook dat ouders wijkbewoners die za langs kunnen komen voor klachten over hang jongeren. de buurt word zo wel veilig hier door als het jc vaker los is en dat je met studenten van de mbo hbo werkt en vrijwilligers. bovendien kun je van het jc een leerbedrijf van maken zodat je geld krijgt per student van de overheid die stage loopt voor een jaar. de gemeente haarlem zou dan meer geld moeten geven om het jc open te laten gaan. waar voor een gemeente huis geld krijgt van het ministerie van welzijn hiervoor. met gratis internet voor jongeren in het jc via wifi en dat het jc gesloten is op feestdagen en schoolvakanties behalve op 31 dec om overlast in de wijken om vuurwerk overlast tegen te gaan.

   Beantwoorden

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *