Jong & Out

Wat is Jong en Out?

 Jong&Out is een online platform waar LHBTIQ+ jongeren elkaar kunnen ontmoeten. Ook voor jongeren die nog twijfelen is Jong&Out een goede plek om vragen te stellen en in contact te komen met gelijkgestemden. Naast de digitale ontmoetingsplek, www.jongenout.nl, zijn er ook plekken in heel Nederland waar jongeren elkaar in het echt kunnen ontmoeten. Zo ook in Haarlem.

 Wanneer is Jong&Out Haarlem?
Elke tweede zaterdag van de maand is er een meeting van 13:00 tot 17:00. (LET OP: In Juli en Augustus is er geen meeting) in Flinty’s aan de Gedempte Oude Gracht 138, 2011 GX Haarlem. Daar kan je samen met leeftijdgenoten praten, spelletjes spelen, film kijken, muziek luisteren en nog meer. Jong&Out is tot en met 18 jaar. Jong&Out is van, voor en door jongeren. dit betekent dat de jongeren zelf mogen invullen wat ze gaan doen op de meetings. iedereen is vrij om zijn/haar eigen plan te trekken.

Begeleiding
Tijdens de meeting zijn er altijd minimaal drie begeleiders aanwezig. De begeleiders zijn er voor een luisterend oor als de jongeren hun ei kwijt willen en om te zorgen dat de veiligheid van iedereen gewaarborgd blijft.

Contact
Facebook banner - Haarlem
Heb je vragen of opmerkingen? Je kunt ons mailen op jongenout@coc-kennemerland.nl

Ook zijn wij te vinden onder een eigen Facebookpagina: www.facebook.nl/jongenouthaarlem. Daar vind je meer over onze evenementen/meetings.
Instagram
@jongenouthaarlem 

Op de landelijke Jong&Out website hebben wij een eigen pagina:
http://coc-kennemerland.nl/2016/01/jong-out/

Heb jij een idee wat we zouden moeten organiseren? Of wil je graag een keertje komen maar wil je eerst meer informatie? Stuur ons dan een mailtje (jongenout@coc-kennemerland.nl) of een privébericht op onze Facebook-pagina.

Jong&Out Haarlem is onderdeel van COC Kennemerland
www.coc-kennemerland.nl

Haarlem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.