Jong & Out

Wat is Jong en Out?

 Jong&Out is een online platform waar lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgender (LHBT) jongeren elkaar kunnen ontmoeten. Ook voor jongeren die nog twijfelen is Jong&Out een goede plek om vragen te stellen en in contact te komen met gelijkgestemden. Naast de digitale ontmoetingsplek, www.jongenout.nl, zijn er ook plekken in heel Nederland waar jongeren elkaar in het echt kunnen ontmoeten. Zo ook in Haarlem.

 Wanneer is Jong&Out Haarlem?
Elke tweede zaterdag van de maand is er een meeting van 13:00 tot 17:00. (LET OP: In Juli en Augustus is er geen meeting) in Flinty’s aan de Gedempte Oude Gracht 138, 2011 GX Haarlem. Daar kan je samen met leeftijdgenoten praten, spelletjes spelen, film kijken, muziek luisteren en nog meer. Jong&Out is tot en met 18 jaar. Jong&Out is van, voor en door jongeren. dit betekent dat de jongeren zelf mogen invullen wat ze gaan doen op de meetings. iedereen is vrij om zijn/haar eigen plan te trekken.

Begeleiding
Tijdens de meeting zijn er altijd minimaal drie begeleiders aanwezig. De begeleiders zijn er voor een luisterend oor als de jongeren hun ei kwijt willen en om te zorgen dat de veiligheid van iedereen gewaarborgd blijft.

Contact
Facebook banner - Haarlem
Heb je vragen of opmerkingen? Je kunt ons mailen op jongenout@coc-kennemerland.nl

Ook zijn wij te vinden onder een eigen Facebookpagina: www.facebook.nl/jongenouthaarlem. Daar vind je meer over onze evenementen/meetings.

Op de landelijke Jong&Out website hebben wij een eigen pagina:
http://coc-kennemerland.nl/2016/01/jong-out/

Heb jij een idee wat we zouden moeten organiseren? Of wil je graag een keertje komen maar wil je eerst meer informatie? Stuur ons dan een mailtje (jongenout@coc-kennemerland.nl) of een privébericht op onze Facebook-pagina.

Jong&Out Haarlem is onderdeel van COC Kennemerland
www.coc-kennemerland.nl

Data 2017

Zaterdag 17 december 13-17 uur (2016)

Ook dit jaar doen we weer SinterKerst en Nieuw. We spelen het dobbelspel, heb jij het geluk aan je zijde? Wij kopen de cadeaus, jullie regelen de kerstliedjes.

Zaterdag 14 januari 13-17 uur
Ben je Beyoncé, Sia of toch meer Ronnie Flex? We hebben de buren vast ingelicht, dus je hoeft je niet in te houden bij de Epic Sing Star battle die we organiseren.

Zaterdag 11 februari 13-17 uur
De liefde! Liefde is mooi, soms verdrietig en soms ook best ingewikkeld. Onze huis-seksuologe Esther beantwoordt al jullie moeilijke vragen. Chocolade zal ruim aanwezig zijn.

Zaterdag 11 maart 13-17 uur
Creatieve workshop van Marleen. Heb je suggesties of verzoekjes? Dien ze vooral in.

Zaterdag 8 april 13-17 uur
Heb je een goede rechtse, of toch een linkse? En hoe staat het met jouw voetenwerk? Vandaag gaan we kickboksen!

Zaterdag 13 mei 13-17 uur
Niemand is te vertrouwen in het spel dat we vandaag gaan spelen. Ruil jij een joker tegen informatie? We spelen ‘wie is de mol?’

Zaterdag 10 juni 13-17 uur
Jong&Out Haarlem viert haar derde verjaardag! Reden voor een feestje dus, en jij bent uitgenodigd!

Zaterdag 16-12-2017
SinterKerst en Nieuw bij J&O Haarlem. Iedereen wint cadeau’s

Haarlem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *